Jelenlegi hely

2013. augusztus 23. - Pipáld ki te is!

Szia [név]!

Kicsit "pipa" vagyok, hogy lassan véget ér a nyár, annak viszont örülök, hogy az ovi és sulikezdéssel kapcsolatos teendőim listáján egyre több a pipa...

A szürke-dolgos-őszi hétköznapok előtt azért egy-két klassz családi programot is mindenképpen ki fogunk pipálni!

Nézd csak:

 

Kezdődik a bölcsi, ovi, suli: pipáld te is!

 

Akármilyen fázisban is vagy a bölcsi-, ovi-, vagy sulikezdéssel: biztosan neked is százfelé jár az agyad, hogy semmi el ne maradjon. Hiszen nem elég beszerezni a pedagógusoktól kapott listán szereplő dolgokat: a nyáron óriásit nőtt gyerkőc ruhatára is biztosan frissítésre szorul...


(szerkeszthető) bölcsis/ovis ellenőrző listán és a sulis ellenőrző listán nem csak azt pipálhatod, hogy mi az ami már megvan, de nyomon követheted a kiadásokat, vezetheted, hogy mit - honnan szerzel be, sőt: gyermeke(i)d láb és ruha méreteit is feljegyezve igazán hasznos segítséged lesz a bevásárlásban.


Iskolás gyermeked örülne, ha egyedi (focistás, karatés, űrhajós, virágos, szívecskés, netán "pécsimamis" stb.) órarenddel és füzetcímkékkel kezdhetné az évet?

KATT IDE ÉS NYOMTASS NEKI!

Rumini, Panka és Csiribí, Két kis dínó rajongók figyelmébe: a kedvenceitek figuráját ábrázoló sulis füzetek kaphatók.

 

Tüke kártya - heti 3 óra ingyenes parkolás

 

Minap a Széchenyi téren járva benéztem a Tüke Irodába és pillanatok alatt ki is váltottam a pécsi lakosoknak járó Tüke kártyámat, ami augusztus 31-ig INGYENES. (Ha bankkártyaként is használnád, akkor 2500 forinttal aktiválhatod, ami teljes egészében levásárolható. A 490 forintos aktiválási díjtól a bank augusztus 31-ig tekint el).

A Tüke kártya elfogadóhelyei között böngészve nem egy olyan terméket / szolgáltatást találtam, amit ezentúl kedvezménnyel vehetek majd igénybe, de ami miatt a férjem is kiváltja a kártyát: a Kossuth tér alatti Wipark Konzum Parkolóban hetente 1 alkalommal (hétköznap) három órát ingyen parkolhatnak a Tüke kártyások.

Ne halogasd: érdemes augusztus végéig kiváltani a kártyát!

(Tüke iroda: Pécs, Széchenyi tér 1.)

 

Forever: Te iszol eleget?

Amióta megszülettek a fiaink, sokkal fontosabb lett számomra, hogy óvjam a családunk egészségét és a lehető legtermészetesebb anyagokkal vegyem körül magunkat. Így találtam rá a Forever termékcsaládra, amit 8 éve elégedetten használunk.
 

Ezen a héten az Aloe Blossom Herbal Teáról ®osztom meg veled a tapasztalataimat.

Női "betegség", hogy gyakran elfelejtünk inni, miközben ellátjuk a háztartást, foglalkozunk a gyerekekkel, intézzük a hivatalos ügyeket és még a munkahelyen is meg kell felelnünk...

 Ha végre eszünkbe jut és iszunk, akkor jó esetben tiszta víz, rosszabb esetben cukros löttyök kerülnek a pohárba. A Forever teája segíti a megfelelő mennyiségű (és minőségű) folyadékbevitelt és a kíméletes méregtelenítést. Hogy hogyan?


EZ ÉRDEKEL, ELOLVASOM!

  

Folytatjuk sorozatainkat: Kapcsold ki és Terézanyu!

 

Lassan véget ér nyári "Kapcsold ki!"sorozatunk, mellyel ahhoz adtunk ötleteket, hogy hogyan lesz élményekkel teli a gyermekeinkkel együtt töltött idő.

A Pécsimamin továbbra is olvashatod az idei Terézanyu pályázat kiemelt írásait, melyek középpontjában az anya-lánya kapcsolat áll, tabuk nélkül!

 

Családi programok

 

A hétvégi Szamárfül Családi Fesztiválon biztosan ott lesz a város (és a környék) apraja-nagyja: mi nem hagyjuk ki vasárnap délelőtt Szalóki Ági családi koncertjét, megnézzük valamelyik bábjátékot és ott leszünk szombat este az Alma Együttes nyárbúcsúztató pizsamás buliján is... ugye tudod, hogy a belépés ingyenes?

 

Szeretettel:

 

NóriMami

 

Pécsimami logo

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a pecsimami.hu weboldalon. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére