Jelenlegi hely

2013. május 10. - Anya olyan jó volt!

Szia [név]!

"Anya, ez olyan jó volt!"- mondják kipirult arccal a gyerekek egy-egy klassz program után. És nem kell sok (pénz) ahhoz, hogy jól érezzék magukat...

 

Tengeri tábor családoknak (is)?

 

Mit szólnál, ha a nyaralás nem csak a gyerekek számára lenne élvezetes és pihentető?

Ha nem kellene ebédet, vacsorát főzni, mert a tábor személyzete elvégezné ezt helyeted, nem kellene az étkezések után a mosogatással bajlódni, mert ezt a gondot is levennék a válladról?

Mindez a horvátországi Tribunj-ban, teljes ellátással, igényesen kialakított, négy személyes faházakban, ahol a gyerekeknek vezetett foglalkozásokat tartanak, hogy nektek több időtök jusson magatokra - egymásra...

Jó-jó, de ez biztosan egy vagyonba kerül! - gondolhatod.

Meg fogsz lepődni, mert most nem piaci feltételek (árak) mellett is eljuthattok erre a csodálatos helyre!

Húú, ezt megnézem!

 

Ugyanitt sakktárbor, bábozós tábor, kalóztábor, felfedező tábor olyan árakon, mintha csak itt helyben táborzna gyermeked...

 

Jövő hétvége: Vakáció Expó a Pécsimamival!

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a horvátországi családi, vagy gyermek táborozás lehetősége: ne hagyd ki a jövő hétvégi Pécsimami Napokat, hiszen a program keretében VAKÁCIÓ EXPÓT tartunk, ahol személyesen találkozhatsz és beszélgethetsz a táborvezetővel.

Sőt: megismerkedhetsz még karate-, tánc-, nyelvi-, számítógépes- és lovas tábor szervezőkkel is!

(Táborszervező vagy és te is szeretnél ott lenni? Last minute ajánlatunkért írj az info@pecsimami.hu email címre!)

 

Pécsimami Napok jövő hétvégén a Nevkónál és a Tettyén!

 

JÖVŐ SZOMBAT 15.00-18.00: Kertváros (Nevkó, volt buszpályaudvar)

 

JÖVŐ VASÁRNAP 15.00-18.00 - Tettye (játszótér)

 

Hatalmas lelkesedéssel szervezzük a programokat: már beszereztük a trambulint, napról- napra bővül a pecsétgyűjtő feladatok köre, úton vannak a garantált ajándékok (ami garantált siker lesz az 1 és a 10 év közötti korosztálynál!), próbáljuk a "Rettegő fogorvos" című mesejátékot és színesedik az egyébként is klassz program.

Levelemet azzal kezdtem, hogy nem kell sok (pénz) ahhoz, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Sajnos ez nem mindig van így: nemrég egy olyan családi programon jártunk, ahol szinte a levelővételért is fizetni kellett.... milyen rossz ilyenkor azt mondani a gyerkőcnek, hogy "nem, ezt most nem lehet".

A Pécsimami Napokon ez nem fordulhat elő, ugyanis most sem lesz semmi, amiért fizetni kellene!

Mutassuk meg, hogy pénz nélkül is lehet örömet okozni és családias hangulatban jól érezni magunkat:

- Szerény és ingyenes büfével várunk benneteket: lesz szörp és rágcsálnivaló. Ha te is hozol néhányat a hétvégi sütiből, pogiból: megköszönjük!

- Aki hoz otthonról egy megunt gyerekjátékot/könyvet: becserélheti egy másikra!

- Aki szívesen segítene a kertvárosi rászoruló családoknak: a helyszínen gyűjtjük a gyerekjáték, gyerekruha és tartós élelmiszer adományokat, amit partnerünkön, a Mosolymanó Egyesületen keresztül jutttunk el az érintetteknek.

Ha teheted, vidd a Pécsimami Napok hírét: a mellékelt plakátot lehet nyomtatni, továbbküldeni, bölcsis-ovis-sulis levelező listára feltenni...

 


 

Gyerekszáj

 

Rengetegen küldtetek be gyerekszáj történetet gyereknapi játékunkra, így biztosan sok gyerekszájra fog mosolyt csalni a (beküldőknek garantáltan járó, 50% kedvezményes) városnéző kisvonatozás!

A tegnapi napig beérkezett történeteket ITT olvashatod!

Te is beküldenéd gyermeked legjobb mondásai?

Regisztráció nélkül máris megteheted itt!

 

 

Családi programok

 

Az aktuális családi programokat most is itt találod!

 

Amire külön felhívom a figyelmed: szombaton a kertvárosi TVT Börzikén, vasárnap pedig a Vasutas Művelődési Házban megrendezett RETURka börzén is beszerezheted a hiányzó tavaszi-nyári baba-és gyerekholmikat! (Börze információk ITT!)

 

 

 

Szeretettel:

NóriMami

 

Pécsimami logo

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a pecsimami.hu weboldalon. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére