Jelenlegi hely

2013. május 30. - De jó!

 

Szia [név]!

Lassan két hét telt el a Pécsimami Napok óta és még mindig a fülembe cseng az Ecc-pecc zenekar dala: "Megszületett, megérkezett... de jó!"

Lassan azt is sikerül "feldolgoznom", hogy mivé nőtte ki magát a Pécsimami Napok: az első évben 60-80-an, tavaly néhány százan, most óvatos becsléssel is több, mint ezren voltunk... DE JÓ!

 

Képek és videóklip: Ti is rajta vagytok?

 

A Pécsimami Napok résztvevőinek száma megsokszorozódott, de most is ugyanolyan szeretettel készültem, mintha a fiam szülinapi buliját szervezném... talán ennek köszönhető, hogy ilyen családias volt a hangulat. A többiről beszéljen egy néhány perces

VIDEÓKLIP

és a

KÉPEK

(Ha ott voltál és megosztanád velünk, hogy éreztétek magatokat: katt a KÉPEK szövegre, majd az oldal aljára!)

 

Kik azok, akik nélkül nem lett volna ilyen klassz az idei Pécsimami Napok?

  • Ribizli Bohóc, akivel legközelebb a Pécs Expón találkozhattok június 9-én,
  • Ecc-pecc zenekar, akikkel legközelebb június 7-én 16.00-kor énekelhettek együtt a Belvárosi Könyvtár (Király u. 9.) udvarán,
  • Sziporka Gyerekszínpad, akik most vasárnap (június 2-án) délelőtt a Színház Téri Gyereknapon és délután az Uránvárosi gyereknapon is előadják az izgalmas "Rettegő fogorvos" c. mesejátékot,
  • FUJI Karate Egyesület, akikhez ősszel akár csatlakozhattok is,
  • Pitypang Tánciskola, akikkel már nyáron együtt táborozhattok,
  • Zümm-Zümm Kölyökparty Service: akik garantáltan felejthetetlenné teszik gyermeked szülinapi buliját,
  • a Vakáció Expó résztvevői: Tengeri tábor, Számítógépes tábor (De LOL) Helen Doron, Kids Club, Bükkösdi Ökopark... róluk és még sok nyári tábor szervezőről olvashattok Nyári tábor ajánlónkban!
  • A 604. számú Szent Mór Cserkészcsapat,
  • Kata, aki eleinte lelkes önkéntesként, most már munkatársként van segítségemre mindenben és Timi,
  • Anyukám, akivel csodaszép pillangók, lovacskák, tulipánok készültek; a férjem, aki rendületlenül állta a sarat a trambulinnál és a nagyfiam, aki lelkesen készült Pajti szerepére a mesejétékban...
  • a szép IDŐJÁRÁS, ami a második nap utolsó programjáig kitartott (a trambulint már felhőszakadás közben bontottuk...).

 

Elsősorban mégis TI kellettetek ahhoz, hogy a Pécsimami Napok így sikerüljön!

 

Gyerekszáj 2013 és kisvonatos kupon

 

Véget ért gyereknapi játékunk: közel 500-an küldtétek be gyermeketek "aranyköpéseit".

 

Nyertesek és a kedves történetek ITT!

 

Figyelem! A gyerekszáj történetet beküldőknek járó, kisvonatozásra szóló 50%-os kupont nem automatikusan küldtük mindenkinek, azt egy űrlap kitöltésével lehetett kérni. Te még nem kérted?

 

 

Hungária Nagycirkusz - családi kedvezménnyel!

 

Vasárnapig még Pécsett a Hungária Nagycirkusz új helyszínen, a Makay úti Tesco parkolóban! Kettőt fizet - négyet vihet családi kedvezményre jogosító kupon ITT!


 

Ballagási ebéd és gyereknap Bikalon!

 

Természetesen a Bikali Élménybirtokon sem marad el a gyereknap: nézd csak, milyen klassz programok lesznek szombaton!

Korábban már hírt adtunk róla, hogy a Bikali Élménybirtok a családtagokat pezsgővel, a ballagó diákokat pedig grátisz ebéddel ajándékozza meg: többen foglaltatok már asztalt!

A Reneszánsz Palota termében elfogyasztott ünnepi ebéd (és a szomszédos Élménybirtokon tett látogatás) felejthetetlen élmény nem csak ballagóknak, de a szép bizonyítvány jutalmául is!

Megnézem a gyönyörű környezetet és az ínycsiklandó menüt!

 

Családi programok

 

Az aktuális családi programokat most is itt találod!

 

Június 2-án (vasárnap) látogassatok el az Uránvárosi gyereknapra, délután (13.30-tól) a Pécsimami is ott lesz mesejátékkal, trambulinnal, izgalmas pecsétgyűjtő feladatokkal!


 

Szeretettel:

NóriMami

 

Pécsimami logo

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a pecsimami.hu weboldalon. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére