Jelenlegi hely

2013. szeptember 20. - Ez most komoly?

 

Szia [név]!

"Ez most komoly?" - kérdeztétek tőlem többen a napokban... Merthogy:

 

Tényleg ennyi az egész!

 

Osztályok, bölcsis/ovis csoportok figyelem:

Őszi pályázatunkban TÉNYLEG nem kell szavazatokat gyűjteni, és TÉNYLEG csak egy plakátot kell kitenni!

Ennyi az egész, és máris jogosult az osztály/csoport 25% kedvezményre, ha a Katica Tanyára megy kirándulni, a kisebbekre gondolva pedig újdonság, hogy máris 50% kedvezménnyel bérelhet a csoport trambulint bölcsis/ovis rendezvényre!

Ez még nem minden! A szerencsések Katica Tanyára szóló csoportos kirándulást, bölcsisek/ovisok pedig 1 hétig tartó ingyenes trambulin használatot is nyerhetnek! SZÓVAL EZ KOMOLY!

A részleteket és a plakátot itt találod.


Szülők figyelem:

  • Alakul különóra körképünk: máris böngészhetsz a mások által ajánlott sport-, nyelvi és egyéb foglalkozások között! Te még nem ajánlottál? Katt ide és tedd meg: ajándék teljes körű belépő jár érte a Katica Tanya Élményközpontba!
  • Rengetegen ajánlottátok eddig kedvenc játszótereteket, de fotót csak kevesen küldtetek... Pedig érdemes: azok, akik az ajánlás mellé a játszótérről készült fotót is küldenek, az 1500 Ft értékű ajándék Katica Tanya belépő mellett nyerhetnek egy PIKI-GYURMA készletet.(A fotót emailben, utólag is elküldheted az info@pecsimami.hu címre.) Játszóteret ajánlok!

 

November 10: Pécsimamis börze a Szlivenben

 

Ez most komoly? - kérdezte az előbb csalódottan valaki, aki asztalt szeretett volna foglalni a november 10-ei Pécsimamis börzére...

Igen, sajnos tényleg elfogytak a benti árusító helyek egyetlen nap alatt...

szabadtérre viszont még tudsz helyet foglalni ITT!

(Ha vásárlóként jönnél: már most írd be a naptárba!)

Októberben sem maradunk börze nélkül: 5-én Kertvárosban Mosolymanó Börzike, 6-án RETURka börze a Vasutasban, 13-án pedig a Vásárcsarnok börzéjén találkozhatunk! Börze információk ITT!

 

Forever: védekezés az őszi megbetegedések ellen



Amióta megszülettek a fiaink, sokkal fontosabb lett számomra, hogy óvjam a családunk egészségét és a lehető legtermészetesebb anyagokkal vegyem körül magunkat. Így találtam rá a Forever termékcsaládra, amit 8 éve elégedetten használunk.

Egyre hidegebb idő, közösség, fertőzések... A gyermekeink (vagy saját) betegségünk miatt kieső jövedelem, a drága antibiotikum kúrák megterhelik a családi kasszát, nem beszélve a betegséggel együtt járó fájdalomról, elesettségről, rossz közérzetről... Ezen a héten arról olvashatsz, hogy miként igyekszem felvértezni a fiaimat és magunkat az őszi megbetegedések ellen.


ÉRDEKEL, ELOLVASOM!

 

Csigaház és Babzsák!

 

Újra elindulnak a Pannon Filharmonikusok zenei gyerekprogramjai!

Szeptember 21-én szombaton a Csigaházba költözik be újra a zenekar. A kicsik a kígyóbűvölés mesés, zenés világában merülhetnek nyakig, s mint mindig, most is KIPRÓBÁLHATJÁK a hangszereket!

Szeptember 24-én, kedden pedig a "Rafting" Babzsák sorozat első állomása várja Csiri-biri játékkal és ölben hallgatható zenével a babákat.

 

Tuppisták figyelem!

 

Úgy 15 évvel ezelőtt lettem "Tuppista"... akkor költöztünk be első közös otthonunkba. Az akkor beszerzett Tupper Ware tálaló készlet ma is minden nap előkerül a konyhámban...a "gyűjteményem" pedig azóta is bővül, úgyhogy ezt én sem hagyom ki:

Izgalmas játék indult Szabó Andrea szervezésében, aki a Tuppisták facebook csoportját szerkeszti.

 

Fődíj egy klassz sütőlap, 46.000 ft értékben. 80 %-kal kevesebb olajat és 50%-kal kevesebb energiát kell használni vele, süthető rajta palacsinta, rántott hús, pizza, tortilla, zöldségek... Ha nem vagy fent a Facebookon: írj Andinak a vidamkucko@gmail.com-ra és emailben küldi neked a részleteket!

 

Családi programok

 

Az aktuális családi programokat most is ITT találod!

Érdemes böngészni a programok között, hiszen lesz Autómentes nap a Plázánál, Kígyóbűvölés a Csigaházban, Kárikittyom koncert az 1 éves Varázspadláson és sok-sok gyerekprogram, illetve koncert (Pl. Rúzsa Magdi) a Széchenyi téren, a II. Pécsi Pezsgő Bordalfesztiválon!

 

Szeretettel:

NóriMami

 

Pécsimami logo

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a pecsimami.hu weboldalon. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére