Jelenlegi hely

2013. szeptember 26. - Nem csak anya, felNŐtt is!

Szia [név]!

Ma elsőként mint anyához, majd mint feltthöz szólok hozzád...

 

Iskolanyitogatók, különórák

 

Nagycsoportos ovisok figyelem: máris elkezdődnek a játékos iskolaelőkészítő foglalkozások!

A Belvárosi suliban minden hétfőn játékos angollal és némettel, a Jurisicsban februárig 3 alkalommal kalóz-kalandokkal várják a leendő tanító nénik az apróságokat. A Pécsimami folyamatosan tölti fel az iskolanyitogatók időpontjait (keresd a Programajánlóban), ha te is tudsz egyet, írd meg nekünk!

Őszi pályázatunknak köszönhetően egyre több különóráról szerzünk tudomást: nézd csak milyen klassz már most a Különóra körképünk! Nem csak a Pécsi Kulturális Központ (Szivárvány Gyerekház) teljes kínálatát, de egyre több táncos, nyelvi foglalkozást, sportolási lehetőséget, sőt rovásírás képzést is találhatsz nálunk.

A mások által ajánlott különórákat itt találod, te pedig ide kattintva ajánlhatsz foglalkozást a Katica Tanya Élményközpontba szóló belépőért!

 

 

Segít,ha baj van: Dr. Györke Zsuzsanna

 

Dr Györke Zsuzsanna csecsemő-és gyermekgyógyász, nephrológus szakorvos Pécsett, a Garay utcában zsúfoltságmentesen, nyugodt körülmények között tud foglalkozni kis betegei problémáival. Fordulj hozzá bizalommal, ha: visszatérő húgyuti fertőzések, éjszakai bevizelés, nappali vizelettartási -és ürítési gondok, gyermekkori magas vérnyomás, vesefejlődési rendellenességek, vagy vesebetegségre utaló más tünetek keltenek benned aggodalmat.

És most jöhetnek a felNŐttes témák...

 

Forever: vegyük fel a harcot a narancsbőr és a centik ellen!



Van egy olyan probléma, ami életkortól és testsúlytól függetlenül szinte minden nőt - rosszul - érint: ez nem más mint a bőrünk narancsbőr (cellulit) okozta egyenetlensége...

A Forever otthoni testtekercselésre kifejlesztett terméke, az Aloe Body Toner megfizethető áron biztosítja számunkra, hogy kényelmesen, otthonunkban vegyük fel a harcot a narancsbőr és a centik ellen!

Hogyan kell használni, mit tehetsz még a cellulit ellen és miként juthatsz ajándék testkezeléshez?


ÉRDEKEL, ELOLVASOM!

 

Válás után is VAN ÉLET!

 

VÁLÁS – EGYEDÜL NEVELŐ SZÜLŐ – ÚJ SZERELEM – ÚJ CSALÁD - MOZAIKCSALÁD

Válás konfliktusmentesen? Hogyan mondjuk meg a gyereknek? Hogyan változnak meg a szülők mindennapjai a válás után? Hogyan lehet külön élni és együtt nevelni? Én már sosem leszek szerelmes? Mit kezdjek a párom gyerekével? Vállaljunk közös gyermeket? Hogyan legyünk jól működő mozaikcsalád?
 
És még sok-sok kérdés, amire választ kaphatsz október 19-20-án a Vasutas Művelődési Házban. Érintettként, vagy családokkal kapcsolatban álló szakemberként is sokat kaphatsz attól a 10 szakembertől, akik komplex módon járják körbe a fenti témákat.
 
 

 

Kreatív, gyakorlati virágkötő tanfolyam!

 

Októbertől 4 hónapon át tartó virágkötő tanfolyam indul a Szivárvány Gyerekházban, vasárnapi elfoglaltsággal. Lehet, hogy ebben tudnád megvalósítani önmagad? Katti ide a részletekért!

 

Családi programok

 

Az aktuális családi programokat most is ITT találod!

Két programra külön is felhívom a figyelemed:

Pénteken 18.00 órakor kezdődik a "Fókuszban a NŐ és a FÉRFI" című előadás, melynek nem csak a témája érdekes, de a résztvevők kedvezménnyel látogathatják a szervező későbbi előadásait és közöttük önbizalomnövelő fotózást sorsolnak!

Vasárnap délután pedig a Pécsimamival is találkozhatsz a Sétatéren, ahol a Székesegyház Nagycsaládos Egyesület minden családot szeretettel és színes programokkal vár! Mi ingyenes trambulinozással fogadjuk a kicsiket és őszi pályázatunkhoz kiragasztható plakátot is kérhetsz.

Szeretettel:

NóriMami

 

Pécsimami logo

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a pecsimami.hu weboldalon. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére