Miért érdemes regisztrálni?

, after login or registration your account will be connected.

Kövess minket a Facebookon!

Csatlakozz hozzánk!

iwiw logo  facebook logo  rss logo  mami logo

Tetszik az oldal,

Keresés a webhelyen

Közalkalmazotti és köztisztviselői állásajánlatok

www.kozigallas.gov.hu - A közszféra állásportálja!

A KÖZIGÁLLÁS létrehozatalát az a cél vezérelte, hogy a versenyszférához hasonlóan a közszférában is működjön egy, a közalkalmazotti és köztisztviselői pályázatokat összegyűjtő és egységes hozzáférést biztosító honlap, amely folyamatos tájékoztatást nyújt az aktuális álláslehetőségekről.
Önnek lehetősége nyílik a toborzási adatbázisba való regisztrálásra és az aktuális közalkalmazotti és köztisztviselői pályázatok megismerésére. A toborzási adatbázisba mindazon magyar állampolgár (ügykezelő esetében nem magyar állampolgár is) regisztrálhat, aki cselekvőképes, legalább középiskolai végzettséggel rendelkezik és büntetlen előéletű.
 
A KÖZIGÁLLÁS az alábbi szolgáltatásokat nyújtja az Ön részére:
  • böngészhet az aktuális köztisztviselői és közalkalmazotti pályázatok között;
  • egyes köztisztviselői pályázatokra - a pályázati adatbázisba történő regisztrációt követően - elektronikus úton megküldheti pályázatát a NKI-nek;
  • felhasználóként regisztrálhat a toborzási adatbázisba, az itt nyilvántartott adatait módosíthatja, frissítheti, és amennyiben Önnek megfelelő állást talál, áttöltheti adatait a pályázati adatbázisba.

Megnézem az Állásajánlatokat! (Ha a "váltás bővített keresésre" kattintasz, tudsz megye/település, képzettség, tapasztalat és egyéb szempontok alapján keresni az állások között.)

 

Kategóriák:

Bezárás