Jelenlegi hely

2012. május 10. - Csak a szemét kerüljön a szemétbe!

 

 

 

 

 

Szia!

Az elmúlt hetekben sokan kérdeztétek: Miért nem küld mostanában hírlevelet a Pécsimami?!

Én minden héten gyűjtöm és küldöm Neked a hasznos információkat, de kiderült, hogy a levelek egy része bekerül a Levélszemét, vagy más néven Spam mappába.

Ha szeretnéd mindig megkapni a Pécsimami levelét, nehogy lemaradj valamiről: íme egy kis technikai segítség, aminek a Pécsimamitól függetlenül is hasznát veszed, hiszen ezzel a néhány kattintással a számodra fontos leveleket biztosan meg fogod kapni. Ha vizuális típus vagy: a mellékletben képes segítséget is találsz.
Első lépésként nézd meg, hogy megkaptad-e a szerdán (május 9.)  10.30 és 14.30 között küldött „Siránkozunk, vagy megoldjuk?„ című levelemet.

Ha megérkezett hozzád a levelem:

akkor is érdemes a következőt megtenned, hogy a jövőben biztosan ne kerüljön „levélszemétbe” a Pécsimami levele.

·         Ha gmailt használsz: nyisd meg a levelet és a válasz gomb mellett, a kis lefelé mutató nyílra ( Továbbiak) kattintva válaszd ki, hogy NóriMamipecsimami.hu hozzáadása a címtárhoz.
 
·         Ha freemailt használsz: nyisd meg a levelet és állj rá a feladó nevére: máris  hozzáadhatod  a listához  a „Címtárba ment”-re kattintva.
 
·         Ha hotmailt használsz: megnyitod az emailt és a feladó neve mellett van egy link: Felvétel a névjegy albumba.
 

·         Ha citromailt használsz: A "Címjegyzék" menüpontban tudsz hozzáadni új címet az "Új cím hozzáadása" menüpontra kattintva, a címlista felett jobb oldalon. Ha a Pécsimamit szeretnéd felvenni, írd be ezt: gellennora@pecsimami.hu

Ha nem kaptad meg a levelemet:

Ha nem kaptad meg a levelemet és gmail-es címed van: bal oldalon kattints a SPAM mappára: ott meg fogod találni. Ezt követően a Válasz gomb mellett, a kis lefelé mutató nyílra (Továbbiak) kattintva válaszd ki, hogy NóriMamipecsimami.hu hozzáadása a címtárhoz. Végül fölül, a Végleges törlés mellett találsz egy „Nem spam” nevű gombot: kattints rá és már kész is vagy!

Ha nem kaptad meg a fenti levelemet és freemail-es címed van: bal oldalon fent kattints a SPAM mappára: ott meg fogod találni. Ezt követően nyisd meg a levelet, állj rá a feladó nevére és máris hozzáadhatod a címlistádhoz a „Címtárba ment”-re kattintva. Végül a fölső vízszintes sorban a Továbbítás mellett találsz egy „Nem spam” nevű gombot: kattints rá! Ennyi az egész!

Ha nem kaptad meg a fenti levelemet és hotmail-es címed van: bal oldalon a beérkezett üzenetek alatt kattints a Levélszemét mappára, ott meg fogod találni. Nyisd meg a leveled, majd kattints a Feladó alatt a „Várjon, ez biztonságos”linkre. Ekkor a levél bekerül a beérkezett üzenetek közé és ott katt a feladó neve melletti „Felvétel a névjegy albumba” gombra.

Ha nem kaptad meg a fenti levelemet és citromail-es címed van: kattints a "Kéretlen levelek" menüpontra (bal oldalon ), ott meg fogod találni. A "Címjegyzék" menüpontban tudsz hozzáadni új címet az "Új cím hozzáadása" menüpontra kattintva, a címlista felett jobb oldalon. Ha a Pécsimamit szeretnéd felvenni, írd be ezt: gellennora@pecsimami.hu

Remélem a fent leírtak akkor is segítenek Neked, ha másmilyen levelezőt használsz!

Régen olvastad már a Pécsimami hírlevelét? Akkor talán azt sem tudod, hogy bejutottunk a döntőbe az Év Anyavállalata versenyben és sokáig vezettünk… de sajnos visszaestünk a második helyre. Idén utoljára veszünk részt ezen a versenyen, ezért sokat jelentene számomra a támogatásod:

http://www.gazdagmami.hu/ev-anyavallalata-2012/ev-anyavallalata-regisztracio

Minden ránk leadott szavazat 100 forintot jelent a Piros Orr bohócdoktoroknak és egy email címről egyszer lehet voksolni.

(Szavazni úgy tudsz, ha a fenti linkre kattintva, könnyű regisztráció után megnyitod az Év Anyavállalata szavazás című e-mailt és abban a „Gellén Nóra és az Imami” –ra kattintasz.)

Nagyon köszönöm és remélem nem kerülök többet a szemétbe…

Szeretettel:

NóriMami
 

 

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére