Jelenlegi hely

2012. október 26. - Nem babra megy a játék!

Szia!

"Nem babra megy a játék!" - szoktuk mondani, ha fontos dologról van szó, nagy tét forog kockán. Hol kezdje az első osztályt? - ez egy ilyen kérdés!

 

Nyílt napok, iskolanyitogatók: ELKEZDTÜK!

 

Múlt héten egy kedves Pécsimami látogató hívta fel rá a figyelmem: bizony elkezdődtek a nyílt napok és a leendő elsősök iskolanyitogató foglalkozásokon is részt vehetnek már! Mi is elkezdtük hát feltölteni az időpontokat, amit kétféle módon is követhetsz:

 

Választást segítő szülői vélemények: PÁLYÁZATI HÍREK

 

  • Felkerültek a legfrissebb szülői vélemények oldalunkra: a bölcsikről ITT, az ovikról ITT, a sulikról ITT olvashatsz.
mostantól nem csak 1 db Pagony könyvre, hanem MENNYISÉGI KORLÁTOZÁS NÉLKÜL jár a 30% kedvezmény: kényelmes internetes vásárlással. Ilyen jó áron akár a teljes Bogyó és Babóca, Boribon, vagy Rumini sorozat a fa alá kerülhet...

 

FIGYELEM! Ha válaszoltál már a két kérdésre: figyeld az email fiókodat, mert hamarosan küldöm a mennyiségi korlátozás nélküli, internetes Pagony kedvezményre jogosító ÚJ PAGONY KUPONT!

 

Tudsz róla? Újra megnyitotta kapuit a JÁTÉKSZIGET az Árkádban!

 

Újra megnyitotta kapuit a Játéksziget játékbolt az Árkád 1. emeletén: ez bizony fontos hír így az ünnepek közeledtével!

A megújult játékbolt óriási választékkal és sok-sok újdonsággal vár bennünket. Kukkants be a weboldalukra és ha arra jársz: kérd ajándékba a Formatex Magazint!

 

Hány IMAMI fér el egy mérleghintán?

Kipróbáltuk...
 

Már több mint 20-an vagyunk országszerte, akik egy helyi információs oldallal - és ehhez hasonló hírlevelekkel - igyekszünk megkönnyíteni szülőtársaink mindennapjait.

Mindig rengeteg ötletünk és megbeszélnivalónk van, ezért nagyon vártuk az évente egy alkalommal megrendezett IMAMI TRÉNINGET, aminek idén a budai Petneházy Club Hotel adott helyet!

Gyere nézd meg a fotókat: láthatsz bennünket munka közben és azt is megtudhatod, hogy hány imami fér el egy mérleghintán...

Megfordult már a fejedben, hogy saját lábra állva Te is belevágsz valamibe? Akkor a november 17-ei "Anya pénzt keres" délutánunk Neked szól! Jelentkezés ITT!

 

Őszi szünet - Téli időszámítás - Egészség

 

  • Hétvégi óraátállítás, őszi és téli szünet: de mikor is? Kattints ide és azt is megtudhatod, hogy év végéig mely pihenőnapokon kell dolgozni és mely munkanapokon lehet pihenni!
  • Az őszi-téli időszakban fellángolhatnak az asztmás tünetek és gyakoribbak a légúti megbetegedések, melyek kezelésének egyik igen hatásos módszere a sóterápia. A Gyógysó száraz sóterápiás asztma és allergia kezeléséről ITT olvashatsz.

 

Családi programok a hétvégén

 

Az aktuális családi programokat itt találod!

 

Szeretettel:

NóriMami

pecsimami logo

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a pecsimami.hu weboldalon. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Egy kisgyermekes anya napja egy akciófilmbe illő kihívások sorozata: reggeltől estig pelenkacsaták, katasztrófaelhárító műveletek, békítő bírák testületi ülései és mentőexpedíciók sokasága a játszótéren. Sok sírással, bizonytalansággal, puszival és öleléssel.
Ugrás az oldal tetejére