Jelenlegi hely

Dr. Németh Zsuzsanna

Lassan 15 éve vagyok gyermekgyógyász, közel 10 éve foglalkozom homeopátiával. Nem csak írásaimmal segítem a szelíd gyógymódok iránt érdeklődő anyukákat: e fórumon keresztül is lehet kérdezni tőlem.

Dr. Németh Zsuzsanna gyermekorvos, homeopátiás szakember
Tel.: 06-20/46 86 516
Email: info@doktorneni.hu
Honlap: www.doktorneni.hu

Rendelés:
Pécs, Tettye utca 40. (Théta központ)
Kozármisleny, Ibolya utca 5.
Bejelentkezés szükséges!
"A pecsimami.hu szerkesztőitől kaptam azt a megtisztelő felkérést, hogy weblapjukon homeopátiás szakértőként közreműködjek. Lassan 15 éve vagyok gyermekgyógyász, közel 10 éve foglalkozom homeopátiával. Nem csak írásaimmal segítem a szelíd gyógymódok iránt érdeklődő anyukákat: e fórumon keresztül is lehet kérdezni tőlem."


Az interneten történő tanácsadás nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, csak tájékoztató jellegű. Minden esetben  fel kell keresni szakorvost. Szakértőnk 5  munkanapon belül vállalja a kérdések megválaszolását e fórum keretein belül.

A megadott elérhetőségeken egyéni tanácsadásra lehet jelentkezni, szakértőnk magán e-mailben történő tanácsadást nem vállal!


KORÁBBI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Hozzászólások

Kedves Doktornő!

3,5 éves kislányom felső ajkánál belül nőtt egy jókora afta. Mivel én nagyon hajlamos vagyok az aftára és előfordult már, hogy ilyenkor netán beleettem vagy ittam kislányom ételébe vagy italába, de Ő soha nem "kapta" ezt el tőlem, úgy gondoltam, hogy egyáltán nem hajlamos rá. Ez az eset most úgy történt, hogy a bölcsiben összekoccant egy társával és ráharapott a szájára belül, ahol másnapra már egy afta volt. A legfurcsább az az egészben, hogy nem fáj neki, amit nem is értek...de persze örülök neki. Mindenesetre nem szeretném megvárni, míg netán mégis fájna neki, úgyhogy szeretném valamilyen homeopátiás szerrel felgyorsítani a gyógyulást, ha lehet.

 

Előre is nagyon köszönöm!

 

Üdvözlettel:

 

Cs. Piroska

Kedves Kérdező!

 

A honlap technikai okai miatt csak most jutott el hozzám kérdése. Kérdése már nem aktuális, csak mások okulására : az ilyen típusú afták Borax 9CH napi 2x5 golyó adására jól reagálnak. Dr. Németh ZSuzsanna

Kedves Doktornő!

12 éves fiamról nemrég derült ki, hogy hiperaktív figyelemzavaros. Nem olyan mértékű a probléma, hogy gyógyszert kelljen szednie, de ha van olyan szelíd gyógymód, amivel csökkenteni lehet a tüneteit (állandó beszéd az iskolai tanórákon is, izgés-mozgás), azt szívesen kipróbálnánk. Segítségét előre is köszönöm.

G. Nóra

Tisztelt Németh Zsuzsanna Doktornő!

Tanácsát kérném kiegészítő homeopátiás kezelésben. 5,5 éves kislányomnak jövő héten adják be a fertőző agyhártyagyulladás elleni védőoltást (Encepur Junior).

Többektől hallottam, hogy ebben az esetben nem kívánatos mellékhatások/szövődmények léphetnek fel, ami ellen segítség lehet a homeopátiás szerek alkalmazása.

Tudna javaslatot adni ebben?

Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Dancs Anita

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére