Jelenlegi hely

Főzz (még) jobban! - Online főzőtanfolyamok most Pécsimami kedvezménnyel!

Pap Zsuzsától a Pécsimamin már több részletes ételreceptet olvashattál, itt például a panírozás titkairól írt, de az egyszerű bableves receptje is igen népszerű volt. Most szuper ingyenes anyagokat hoztunk tőle, ha pedig beneveznél valamelyik online tanfolyamára: 25% kedvezménnyel teheted meg és két karácsonyi ajándékot is kapsz mellé! :) Miben tud neked Zsuzsa segíteni? Mutatjuk!

Pap Zsuzsa vagyok, az alábbi, háztartással kapcsolatos honlapokat üzemeltetem:

  • Háztartás Ma  - www.haztartas-ma.hu (gasztroblog)
  • Főzz Könnyen webáruház - fozzkonnyen.hu (konyhai eszközök, kisgépek forgalmazása)
  • Főzz Jobban - fozzjobban.hu (főzéssel, háztartással kapcsolatos tanfolyamok oldala)

A címekből láthatod, hogy központi témájuk a főzés, amelyet – mint oly sokan – én sem az édesanyám szoknyája mellett tanultam meg. Fiatal éveimben 5 évet otthon töltöttem kisgyerekekkel. Akkor jöttem rá, hogy a főzés a háztartásban kikerülhetetlen és elhatároztam, hogy megtanulok jól főzni. Később elkezdtem a háztartás kérdéseiről blogot vezetni, amely lassan gasztrobloggá alakult – és ez a tevékenység is sok tanulással és gyakorlással párosult.

A blogom hozzászólásaiban leírt sok pozitív visszajelzés után fogalmazódott meg bennem, hogy az évek alatt összegyűjtött, a főzéssel és egyéb háztartási munkákkal kapcsolatos elméleti tudásomat és gyakorlati tapasztalatomat online tanfolyamok formájában tovább adjam.

ONLINE FŐZŐTANFOLYAMOK NEKED – UGYAN MIÉRT?

  • Otthon végezheted, a saját konyhádban, amikor csak akarod, időkorlát nélkül.
  • Időt takarítasz meg, mert nem kell közlekedned.
  • Itt a recept minden lépését követheted a saját tempódban, szövegben és képekben.
  • Ha valamit nem értesz, segítséget kapsz tőlem. (Email-ben korlátlanul kérdezhetsz.)

ONLINE FŐZŐTANFOLYAMOK – MI SZÜKSÉG VAN ERRE?

Hiszen az interneten tengernyi receptet találsz. Aztán, amikor sütni-főzni kezdesz a receptek alapján, többnyire kiderül, hogy valami nem stimmel, mert például

  • ízetlen lett a leves
  • csomós lett a rántás vagy a habarás
  • a főzelékben megállt a kanál
  •  kemény lett a hús
  • a panír levált a zöldségről
  • a piskóta összeesett – és még sorolhatnám tovább.

Keresed a hiba okát: hol van, hiszen te mindent úgy csináltál, ahogy az le van írva a receptekben.

MI A BAJ AZ INTERNETEN TALÁLHATÓ RECEPTEKKEL?

(Tisztelet a kivételnek!)

  • pontatlanok
  • bizonyos ismereteket adottnak vesznek, ezért ezeket nem is tartalmazzák
  • ritkán vannak bennük olyan képsorok, amelyek a megértés segítenék – csak a kész ételt láthatod
  • a videókon ugyan látod, hogyan készül az étel, de a profik olyan sebességgel dolgoznak, amit nem tudsz követni és ezért egy-egy részletet többször is meg kell nézned, hogy megértsd
  • ha elakadsz, senkitől nem kapsz segítséget
  • aki tud főzni, még nem biztos, hogy tudását át tudja adni, azaz jó, részletekre is kitérő receptet is tud írni.

A sikertelen próbálkozások nem sikerélményt, hanem elégedetlenséget eredményeznek, a pénzedet és az idődet pazarolod.

MI A PROBLÉMA?

Az alapbaj valószínűleg az, hogy

  • nem ismered az alapokat
  • nincs olyan gyakorlatod a sütés-főzésben, hogy a receptek hiányosságait képes lennél pótolni.

ONLINE FŐZŐANFOLYAMOK – HOGYAN TUDOK NEKED SEGÍTENI?

  • A tanfolyamban az ételféleségeket olyan rendszerbe foglaltam, amelyben az egyes ételcsoportok ételeinek elkészítése hasonló alapismereteket feltételez.
  • Megtanítom neked ezeket az alapokat.
  • Részletes, képes receptekben bemutatom neked az ételkészítés gyakorlatát.
  • A tanfolyamon azt kapod, amire szükséged van ahhoz, hogy az elvégzett gyakorlatoknak köszönhetően képes legyél fejből, recept nélkül, akár új variációk alkotására is.
  • A tanfolyamot otthon végezheted akkor, amikor neked kedvező. Használhatod az anyagot akkor, és annyiszor, amikor és ahányszor csak akarod. Hozzáférésednek nincs időbeni korlátja sem.

A főzőtanfolyamok olyan ismereteket tartalmaznak, amelyek segítségével a főzés – beleértve a szorosan hozzá kapcsolódó ismereteket is – minden előzetes ismeret nélkül elsajátítható.

Három szintű ismeretanyagot foglalnak magukban: kezdő-, középhaladó- és haladó szintűt, amelyekből jelenlegi főzési ismereteid tudatában választhatod ki a neked való szintet. 

Minden tanfolyam az alapokból indul, az előző szintet vagy szinteket is magában foglalja, tehát nem feltételez meglévő ismereteket.

TANFOLYAMOK PÉCSIMAMI KEDVEZMÉNNYEL

Most bármelyik tanfolyamomat választod:

A kedvezmény és az ajándék igénybe vételéhez kérlek írd be a megrendelésnél a kuponkód mezőbe az imami2022 kuponkódot.

ONLINE FŐZŐTANFOLYAMAIM RENDSZERBEN

A rendszer a következő tanfolyamokból épül fel:

KEZDŐ ONLINE FŐZŐTANFOLYAM

  • 21 lecke
  • 56 részletes képes recept

RÉSZLETES ISMERTETÉST A TANFOLYAMRÓL ITT TALÁLSZ.

A 25% kedvezmény és a két karácsonyi ajándék e-book igénybe vételéhez kérlek írd be a megrendelésnél a kuponkód mezőbe imami2022 kuponkódot.


KÖZÉPHALADÓ ONLINE FŐZŐTANFOLYAM

  • 24 lecke
  • 120 képes recept

RÉSZLETES ISMERTETÉST A TANFOLYAMRÓL ITT TALÁLSZ.

A 25% kedvezmény és a két karácsonyi ajándék e-book igénybe vételéhez kérlek írd be a megrendelésnél a kuponkód mezőbe az imami2022 kuponkódot.


HALADÓ ONLINE FŐZŐTANFOLYAM

  • 26 lecke
  • 200 képes recept

RÉSZLETES ISMERTETÉST A TANFOLYAMRÓL ITT TALÁLSZ.

A 25% kedvezmény és a két karácsonyi ajándék e-book igénybe vételéhez kérlek írd be a megrendelésnél a kuponkód mezőbe az imami2022 kuponkódot.


Ez még nem minden...hiszen háztartás és konyha témában még számos tanfolyamomat megtalálhatod IDE KATTINTVA, a befőzéstől, fűszerezéstől a terítésen-tálaláson át egészen a menütervezésig, gazdálkodásig, otthonszervezésig, takarításig.

Sőt!

INGYENES LEHETŐSÉGEKKEL IS SEGÍTELEK!

Az alábbi három anyagot tudod ingyenesen letölteni:

  • magyaros ételek anyagot, amellyel a hírlevelemre iratkozol fel.
  • Befőzés kisokos
  • Háztartási napló letöltése után egy e-mail sorozatot kapsz a napló gyakorlati alkalmazásához.

MAGYAROS ÉTELEK

Az e-book tartalma:

Bevezetés:

  • A magyar konyha jellegzetes alapanyagai
  • A magyar ételek készítésénél alkalmazott módszerek

12 recept az alábbi tartalommal

  • Ételtörtének
  • Címkép
  • Hozzávalók
  • Előkészítési munkák
  • Az étel elkészítésének részletes leírása
  • A készítés fázisfotói
  • A kész étel képe

A tartalomról rövid áttekintést kaphatsz a borítólapon elhelyezett képekből.

Magyar ételek

KATTINTS IDE és a jobb oldalon találod a letöltési lehetőséget. 


BEFŐZÉS KISOKOS

Az e-book tartalma:

  • Bevezetés
  • Narancs dzsem
  • Eper dzsem
  • Cseresznye befőtt
  • Magozott meggy cukor nélkül
  • Sárgabarack dzsem és lekvár
  • Őszibarack befőtt
  • Szilvalekvár
  • Kiegészítések (lecsó alap fagyasztása, ételízesítő, vödrös savanyúság)

Befőzés kosokos

Blogbejegyzésre kattintva érheted el itt:

Befőzés kisokos


HÁZTARTÁSI NAPLÓ

Az e-book tartalma:

  • A napló a háztartási gazdálkodás alapja
  • A háztartási napló részei
  • A háztartási napló vezetése lépésről lépésre.
  • A vezetett adatok összesítése és elemzése
  • Letöltési lehetőség

Háztartási napló

Blogbejegyzésre kattintva érheted el itt:

Háztartási napló

Finom ételeket és sok sikert kívánok a konyhában!

Pap Zsuzsa

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére