Miért érdemes regisztrálni?

, after login or registration your account will be connected.

Kövess minket a Facebookon!

Csatlakozz hozzánk!

iwiw logo  facebook logo  rss logo  mami logo

Tetszik az oldal,

Keresés a webhelyen

PTE Deák Ferenc Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola

Intézmény elérhetőségei: 

Cím: 7624 Pécs, Őz u. 2.
Tel.: 72/311-843

Email: info@deak.pte.hu, jurisics.judit@deak.pte.hu
Igazgató: Jurisics Judit

A Pécsimami 2012 őszi "A mi iskolánk" című pályázata keretében 696 szülő osztotta meg gyermeke iskolájával kapcsolatos tapasztalatait.RÓLUNK MONDTÁK:


 

PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Nagyon kedvesek a tanító nénik, szeretettel és megértéssel fogadják a gyerekeket. tetszenek a nyelvtanulási és sportolási lehetőségek is.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Jó a tanári gárda, színvonalas és sokrétű az oktatás, programok; változatos sportolási lehetőségek, különórák
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Először is rendkívül szimpatikus volt a nyílt nap. Az előkészítő foglalkozásokon a gyermekem nagyon jól érezte magát, mert játékosak, érdekesek voltak. Minden tanító nénit megismertek, s így könnyebb volt a választás. Nagyon tettszett még, hogy nyelvet választhattunk és a sok sportolási lehetőséget is adott volt. <br />

Az eddigiek alapján csak pozitívan nyilatkozhatok.<br />

PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Kedvesek és szakmailag felkészültek a tanárok; egy olyan iskola, amely nemcsak "versenyistálló", hanem figyelemmel van a gyermekek élménydús, szeretetteljes fejlődésére is.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Versenyképest tudást és szerető légkört biztosít a gyermek számára.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Sokat foglalkoznak a gyerekekkel, viszik őket könyvtárba, színházba, sporteseményekre stb. Tágas tér, sportpályák, udvar áll a gyerekek rendelkezésére. Erős iskola az oktatás szempontjából. Jó közösség van.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Igaz,még most kezdtük,de nagyon szimpatikusak a tanítók,jó a légkör,jól megközelithető az iskola.tetszik.:)
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Jó közösség, családias hangulat, barátságos tanító nénik, nem nyűg a tanulás, megtanul a gyerek tanulni. Kellemes környezet.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Nagyon gyermekközpontúak a tanítónénik. Jó közösséget formálnak, van közös iskolán kívüli program (kirándulások, korcsolyázás..) Bármi problémával lehet a tanítókhoz fordulni, próbálnak segíteni.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Jó az oktatás, sok különóra közül lehet választani, jó híre van az iskolának.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Mert kedves, alapos, tapasztaltak a tanítónénik, és bízunk abban, hogy biztos alapokkal később könnyebben boldogul gyermekünk.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Nagyon kellemes a környezet, kedvesek a tanárnők, s az osztálytársak is.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Nagyon aranyos a tanító néni, kellemes a légkör, finom az ebéd, sok lehetőség van a tanuláson kívüli foglalkozásokra.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Barátságos a környezet, kedvesek az oktatók, sok lehetőség van különórákra, közel van a lakhelyünkhöz
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Sok lehetőséget kínál, gyermekbarát, rendezet, szép és tiszta az épület. A pedagógusok lelkesek és pedagógiailag felkészültek.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Jó híre van az iskolának, jók a pedagógusok.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Jól szervezett, agilis és vidám tanárok. Problémák megoldására nyitott tanítónő. Az oktatáshoz szükséges jó felszereltség.
Szép környezet (épület, udvar, termek, mosdók).
Szülői javaslatok elfogadására való nyitottság.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola A tanítónőink kedvesek, következesek. Nagy hangsúlyt fektetnek a nyelvoktatásra, és a sportolási lehetőségekre. Magas színvonalú informatika oktatást biztosítanak.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Mert felkészültek a pedagógusok,jó programokat szerveznek, a különórák helyben vannak, felújított az iskola. Tésits Lili Anna 6.a
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Nagyon gyerekközpontúnak tartjuk, gondot fordítanak a rendszeres testmozgásra, az iskolán kívűli kultúrális egyéb program lehetőségek bővebbek, mint más iskolákban.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Tetszik a gyermeknek!
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Azért,mert kifogástalan az oktatás.Nagyon sok lehetőséget biztosítanak a gyerekeknek a testmozgásban/foci,kosár,torna,úszás,korcsolya stb./ és a szellemi fejlődésben/színház,múzeum,természet,kézügyesség,tájékozódás stb./És a tanárok nem csak a diákokkal de a szülőkkel is megtalálják a közös nevezőt.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Odafigyelnek a gyerekekre, megcsinálják a házi feladatot, megtanítják őket tanulni, van lehetőség a sportolásra.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Mert ezt a a sulit tartjuk a legmegfelelőbbnek a kisfiunknak. És nagyon jó az angol nyelvoktatás, sokféle a sportolási lehetőség és az előző gyerekünk is ide járt általánosba is, gimibe is.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Jo a tanito neni, sok ismeros gyereke is ide jar es az is szempont.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Az egesz napos iskola nagyon jo atmenet ovoda-iskola kozott, es a 2 tanitono nagyon jol is csinalja.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Van egész napos oktatási rendszer, ami lehetővé teszi, hogy kevésbé fáradjanak el a gyerekek, több szünettel, mozgással, jó hangulatban tanuljanak. Nekünk nagyon bevált. Jó módszertannal, nem rohanva tanulnak írni, olvasni, számolni. Az angolt anyanyelvi tanár tartja. Marad idő és energia a külön órákra is.

Bezárás